Sunday, January 24, 2016

Marion, Liefde en verbinding

Dierbare Sangha vrienden, Dear Sangha Friends, (english below)

Met grote pijn in het hart brengen we jullie het bericht dat
onze lieve Sangha vriendin Marion is overleden.



Marion was een stralende en warme deelnemer van onze Sangha.  Haar warmte, diepe inzichten en vriendschap hebben ons leven verrijkt.
Marion is altijd uitgesproken geweest over hoeveel ze genoot van de Sangha avonden en  de steun en vriendschap die ze ontving.  Er is bij ons ook grote dankbaarheid voor haar inzet en de verbinding die ze maakte.
Aanstaande mandag zal de Sangha avond in het teken staan van onze verbinding met Marion en de beoefening die we samen deelden. De beoefening van compassie voor anderen en jezelf; Het ervaren van liefde en geluk ook in tijden van groot lijden;  En het vasthouden en dragen van elkaar.
Vanaf 19h zullen we de Kapel inrichten en thee zetten en vanaf 19h30 is er thee en ruimte om elkaar te ontmoeten.
Om ca 20h zullen we beginnen met een meditatie geïnspireerd door Marion. Vanaf ca 21h hebben we de gelegenheid om onze ervaringen te delen.
We zullen afsluiten met thee en samen zijn.

Warme groeten, in verbinding
Hans

Dear friends,
It is with great pain that we bring you the message that our dear friend Marion has died.
Marion was a warm, compassionate and active part of our Sangha. Her warmth, her deep insights and friendship have enriched our lives.
Our Sangha evening will be dedicated to our connection with Marion and the practice we have shared:The practice of compassion for eachother and for yourself; Experiencing love and happyness even in times of great suffering; And the connection and support of eachother.
Doors will be open at 19h30. meditation starts at 20h.

Warm regards
Hans

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.